Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Aamuruskontie 8

Kirkasvetisen Salmilammen rannalla sijaitseva hirsirakenteinen huvila vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta. Kiinteistön päärakennukselle on haettu 2023 käyttötarkoituksen muutosta vakituiseen asumiseen ja lupa muutokselle on myönnetty.
Omaa rantaviivaa lähdepohjaiseen Salmilampeen on noin 180 metriä ja tilan pinta-ala on noin 1,4 hehtaaria. Päärakennus on puolitoista kerroksinen. Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, erillinen Wc, kylpyhuone sekä sauna. Yläkerrassa tilava parvi, joka toimii niin majoitus kuin työskentelytilana. Olohuone avoinna koko rakennuksen korkeudelta. Olohuoneen isojen ikkunoiden sekä parven kattoikkunoiden kautta luonnonvalo tulvii rakennukseen. Ikkunoissa sälekaihtimet ja kattoikkunoissa sähköiset pimennysverhot, joilla valon määrää saa säädeltyä.

Rakennuksen sähkölämmityksen tukena toimii vuolukivinen takka/leivinuuni, joka sijoitettu olohuoneen ja keittiön välille, sekä eteiseen sijoitettu ilmalämpöpumppu. Saunan puukiuas tarjoaa pehmeät löylyt ja kiuas toteutettu niin, että se on optimoitu saunan kokoon nähden optimaaliseksi ja kiukaan kansi takaa sen, että sauna pysyy pitkään lämpimänä. Kylpyhuoneesta käynti takaterassille ja rannan kaksi laituria tarjoavat erinomaiset olosuhteet uimiseen.

Kaikki laatoitukset on tehty kivilaatoin ja muutenkin on pyritty toteuttamaan kaikki rakentaminen laadukkaasti. Kodinkoneet Mielen kodinkoneita.

Rakennukseen vesi otetaan omasta kaivosta ja jätevedet menevät osin umpisäiliöön ja osin imeytykseen. Kaivovesi on tutkittu ja todettu hyvälaatuiseksi ja juomakelpoiseksi.

Tilalla lisäksi aittarakennus sähköistetty aittarakennus sekä varastorakennus, jossa tilaa puusäilytykselle sekä muun irtaimen varastointiin.

Tilan pinta-ala mahdollistaa kiinteistöllä monenlaisen harrastustoiminnan omassa pihapiirissä. Paikka sopii hyvin vaikka radioharrastajalle, koska pihapiirissä on hyvin tilaa 160 metrin lanka-antennille. Täältä myöskään ei tarvitse lähteä kauas sieneen tai marjaan.

Jos etsit paremmin varusteltua kesäasuntoa tai etsit rantapaikkaa kodiksi on tämä kohde ehdottomasti koettava paikan päällä. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

81.0m2

Asuinalue:

Vaivio

Velaton hinta:

219 000 €

Myyntihinta:

219 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut