Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kinnasniementie 94a

Omakotitalo, noin 6 000 neliömetrin määräalalla, vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Tuupovaaran keskustasta. Talo valmistunut alunperin vuonna 1960 ja sitä laajennettu nykyiseen kokoonsa vuonna 1981. Taloa remontoitu vuosien varrella, mm. ikkunat uusittu, kylpyhuone ja sauna remontoitu sekä rakennuksen vesikatto uusittu ja julkisivua ehostettu.

Talon asuintilat jakaantuvat kahteen tasoon. Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja sauna sekä erillinen WC. Yläkerrassa yksi makuuhuone ja ullakkotiloja. Eteisestä käynti talon kellariin, jossa talotekniikkaa sekä varastotilaa. Talon yhteydessä lisäksi autotalli sekä varasto.

Talon lämmitys hoidettu pääosin tulisijoilla, 4 kpl, sekä ilmalämpöpumpulla, jonka sisäyksikkö olohuoneessa.

Määräalan lisäksi on mahdollista lunastaa kiinteistön loppuosa, noin 12,7 hehtaaria, josta on Metsänhoitoyhdistyksen arvio puustosta. Alueeseen kuuluu niin talousmetsää kuin suojeltua metsää sekä Kinnasjärven rannalla sijaitseva rakennuspaikka. Loppuosan hintapyyntö 45 000 euroa.

Huoneita:

4 h

Neliöt:

124.0m2

Asuinalue:

Kinnasniemi

Velaton hinta:

39 000 €

Myyntihinta:

39 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut