Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Hakapellontie 1

Tervetuloa tutustumaan tähän vuonna 2004 valmistuneeseen omakotitaloon Heinävaaran maalaismaisemissa! Tämä 97 m² koti tarjoaa viihtyisän asuinympäristön rauhallisella ja vehreällä 3053 m²omalla tontilla.

Talossa on kolme makuuhuonetta, valoisa olohuone, keittiö, jonka yhteyteen sopii ruokailuryhmä sekä käytännöllinen kodinhoitohuone, jossa säilytystilaa ja työtaso. Kodinhoitohuoneesta oma uloskäynti. Talossa on kaksi wc:tä, toinen erillisenä wc:nä sekä toinen wc kylpyhuoneen yhteydessä. Kylpyhuone on kaakeloitu ja sen yhteydessä on ikkunallinen sauna, jossa on mukava rentoutua ja nauttia lempeistä löylyistä.

Lämmitys hoituu sähköisellä lattialämmityksellä, varaavalla vuolukivisellä takalla sekä ilmalämpöpumpulla, jotka yhdessä takaavat miellyttävän lämmön ympäri vuoden.

Pihapiirissä sijaitsee myös tilava talousrakennus, jossa on autokatos, autotalli sekä varastotiloja – täydellinen ratkaisu monipuolisiin säilytys- ja harrastustarpeisiin.

Heinävaaran koulu (vuosiluokat E-9) on aivan tien toisella puolella. Lähin kauppa, K-Market Marjuska, sijaitsee n. 1 km päässä. Matkaa Joensuun keskustaan on 25 km.

Tämä koti yhdistää maaseudun rauhan ja käytännölliset tilat, tarjoten upean ympäristön luonnonläheiseen asumiseen. Varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

97.0m2

Asuinalue:

Heinävaara

Velaton hinta:

119 000 €

Myyntihinta:

119 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut